Cauta pe site

Livrarea

Livrarea produselor se efectueaza exclusiv prin curierul rapid Nemo Express iar durata de livrare este 48 de ore lucratoare. Majoritatea comenzilor plasate pana in ora 13 se vor livra a doua zi lucratoare.


Stim ca livrarea produselor rapid este un lucru dorit si de clienti dar si de catre noi, de aceea vom incerca intotdeauna sa avem termene de livrare cat mai scurte.

Exista anumite perioade in an (Pastele, Craciunul, Black Friday) sau cand exista anumite coduri de intemperii (inundatii, drumuri inzapezite, etc) cand curierii nu pot respecta conditiile contractuale si livrarile de produse pot intarzia. Aceste situatii sunt independente de noi si de multe ori nu le putem influenta, dar va asiguram ca urmarim ca toate comenzile sa ajunga la dumneavoastra cat de repede se poate.


Livrarea comenzilor a caror contravaloare depaseste 1000 Lei (inclusiv TVA) se face GRATUIT.
In cazul unei comenzi cu o valoare mai mica de 1000 Lei (inclusiv TVA) costul livrarii coletelor (maxim 10 kg) este de 15 Lei.
Daca greutatea coletelor depaseste 10 kg, se percepe cate 1 leu in plus pentru fiecare kg suplimentar.


Puteti urmari statusul livrarilor pe siteul Nemo Express la adresa: http://www.nemoexpress.ro/urmareste/ introducand numarul AWB pe care l-ati primit de la noi.

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la telefon 0775.359.343 sau pe email.


Va multumim!

© 2017 toys123.ro Toate drepturile rezervate.