Cauta pe site

Despre noi

Cine suntem?


Toys123 a luat nastere in anul 1992, ca o afacere de familie, din dorinta de a oferi copiilor mici si mari momente de neuitat. Am ales acest nume din dorinta de a ne adresa atat copiilor mici/bebelusilor, “juniorilor adulti” cat si persoanelor adulte cu suflet de copil.

Suntem constienti ca intreaga noastra viata este un joc continuu, jocul fiind cea mai frumoasa si placuta modalitate de a invata – sa ne autocunoastem, sa ne depasim limitele si barierele, sa socializam, sa ne simtim in largul nostru. Jucariile pentru copii au evoluat, iar noi am incercat sa tinem pasul cu tot ceea ce inseamna noutate.


De ce noi?


Toata atentia ne este indreptata catre client, astfel incat suntem constienti ca un copil creste intr-un ritm alert, avand tot timpul alte nevoi si dorinte; totodata, in diferitele etape ale copilariei prin care acesta trece, jucariile pentru copii de care are nevoie incep sa capete alta forma, alte atributii, alte niveluri de dificultate ale utilizarii lor. De aceea, preturile pe care le propunem contin adaosuri minime si putem afirma cu usurinta ca nu avem concurenta pe piata romaneasca la acest capitol. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji pentru dorintele mereu schimbatoare ale copiilor – la Toys 123 gasiti jucarii pentru copii accesibile ca pret si, mai mult de atat, avem mereu promotii de care puteti profita din plin!

De asemenea, tot in sprijinul dumneavoastra venim cu transportul gratuit in momentul in care cosul de cumparaturi atinge suma minima de 1000 lei. Iar pentru comenzi nu trebuie sa asteptati o eternitate! Daca veti plasa o comanda pana la ora 13:00, a doua zi lucratoare veti primi mult asteptatele jucarii pentru copii. Si pentru ca ne intereseaza parerea dumneavoastra, la 7 zile dupa livrarea comenzii, va trimitem un formular de feedback pentru a cunoaste cat mai bine ceea ce va place la noi si ceea ce ati dori sa imbunatatim la serviciile noastre. Consideram clientul ,,partenerul nostru de joaca’’ si, din acest motiv, satisfactia lui va reprezenta satisfactia noastra deopotriva - crestem impreuna, ne bucuram impreuna.

Iar in ceea ce priveste garantia la jucarii pentru cei mici si pentru cei mari, nu este nevoie sa va faceti griji! Ne straduim sa rezolvam fiecare problema in parte cu seriozitate si profesionalism, in cel mai scurt timp posibil. Nu ne dorim ca in momentul incheierii comenzii sa pierdem acest ,,parteneriat’’ cu dumneavoastra; ne dorim sa va aducem cat mai multa bucurie posibila si sa deveniti increzatori ca puteti reveni oricand pentru aceleasi servicii de calitate.  


Cum vedem noi viitorul acestui univers plin de jucarii pentru copii?


Universul jucariilor pentru copii Toys123  este unul in continua schimbare, mereu in pas cu ultimele aparitii si tendinte. Ne propunem sa ne pastram aceste preturi avantajoase clientilor nostri si sa ne respectam intotdeauna valorile pe care ne bazam: respect, seriozitate, calitate si un spirit intotdeauna tanar, mereu iubitor de joaca!


© 2017 toys123.ro Toate drepturile rezervate.