jucarii copii vacanta

In mod clar, cea mai buna modalitate prin care copiii isi pot fundamenta notiunile pe care le-au invatat pe parcursul anului scolar, fara sa fie nevoiti sa piarda frumusetea si farmecul vacantei de vara, sunt jucariile educative. Mai mult, este bine de stiut ca exista o multime de activitati educative mult mai eficiente decat orele petrecute la scoala, dat fiind ca acestea ii implica pe copii in activitati practice, in urma carora vor deprinde anumite abilitati si cunostinte care nu se pot invata din cartile scolare. Iata cateva jucarii educative pe care le poti lua in vacanta vara aceasta:


Jucarii educative cu cartonase
Este foarte important ca cei mici sa vizualizeze obiectele despre care invata, pentru ca astfel vor retine mult mai usor anumiti termeni. Astfel, vor reusi sa creeze legaturi intre anumite notiuni si sa inteleaga cum anume functioneaza lucrurile ce ii inconjoara. In fapt, cum poti defini o sora fara sa stii ce este o familie, un cetatean fara sa stii ce este o tara, o capitala fara sa stii ce este un oras? Exista foarte multi copii care inainteaza in varsta si intampina probleme intr-o varietate mare de discipline tocmai pentru ca nu au fost ajutati sa isi fundamenteze la timp anumite notiuni elementare. De aceea, Toys123 considera ca aceste jucarii pentru copii sunt unele dintre cele mai indicate pentru vacanta de vara.


Jucarii pentru copii Duo
Poate ca nu vei putea sa iei mereu dupa tine jucariile LEGO, de aceea, iti recomandam aceste jucarii pentru copii perfecte pentru vacantele de vara in deplasare. Pretul acestora este unul mai mult decat accesibil si pot fi transportate cu usurinta, fara a ocupa un loc prea mare in valiza. Fiecare piesa este individual realizata si se potriveste doar in locul special stabilit. Decupajul piesei este desenat si taiat manual. A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine. Copiii vor afla care sunt legaturile dintre carti pe masura ce se joaca. 


Jocuri de memorie
Acest tip de jucarii pentru copii necesita o memorie dibace si abilitati de concentrare. Scopul jocului este de a gasi cat mai repede cartile cu imaginile corespondente, iar obiectivul este de a aduna cat mai multe perechi de carti. Copiii mici sunt adesea mai buni la acest joc datorita memoriei vizuale excelente. Castigatorul este cel care la sfarsitul jocului aduna cele mai multe perechi de carti.


Pe site-ul nostru vei gasi o multime de jucarii pentru copii perfecte pentru vacanta de vara. Cu ajutorul lor, cei mici se pot distra, dar si invata foarte multe lucruri. Descopera si tu catalogul de produse Toys123 si ofera-i copilului tau o vara de neuitat!