Jucarii LEGO

,,Ne confruntam cu avertismente constante asupra resurselor naturale la nivel global. Nu este o solutie sa continuam sa producem fara sa ne luam masuri de precautie nici pentru planeta, dar nici pentru companii in sine. Problemele pot fi rezolvate doar daca lucram impreuna, iar parteneriatul initiat cu firma producatoare de jucarii LEGO demonstreaza clar ca doar colaborand putem sa amplificam si sa acceleram impactul pozitiv de care avem nevoie. Daca preiei conducerea si promovezi o schimbare sustinuta, demonstrezi o responsabilitate veritabila in lantul tau de valori”, a declarant Gitte Seeberg, CEO pentru WWF Danemarca.


Prin acest parteneriat, compania de jucarii LEGO a acceptat sa reduca cu 10% energia pe care o foloseste pentru producerea seturilor de jucarii pentru copii, avand in vedere si reducerea emisiilor de carbon. Astfel, compania va indeparta aproximativ 10,000 de tone de emisii de carbon, echivalente cu emisiile anuale a mai mult de 2,000 de masini.


Pana in anul 2020, compania producatoare de jucarii LEGO si-a propus sa isi eficientizeze productia prin consumul unei cantitati cat mai mici de energie. Aceasta a luat deja masuri in acest sens: si-a actualizat echipamentul de productie si sistemele de racire si a modernizat cladirile fabricii, care acum sunt mult mai eficiente in termeni de energie. De asemenea, jucariile LEGO sunt create cu ajutorul unei energii electrice partial regenerabile, care in cativa ani va deveni 100% regenerabila.


Mai mult, compania a redus dimensiunile cutiilor de carton in care sunt impachetate celebrele jucarii LEGO cu 14% in anii 2013-2014, iar pana in 2015 a reusit sa salveze aproximativ 7,000 de tone de carton.


Nu putem decat sa ne aratam aprecierea fata de demersul companiei producatoare de jucarii LEGO in a salva mediul inconjurator si sa speram ca si alte firme importante pe piata de jucarii pentru copii vor face pasi in acest sens. Pana atunci, nu putem decat sa ne bucuram de existenta minunatelor jucarii LEGO in vietile noastre si sa cream cu ajutorul lor lumi aparte, unde ideile capata intotdeauna dimensiuni neasteptate.


Pe site-ul nostru vei gasi o gama extrem de variata de jucarii LEGO, pe care ti-o punem la dispozitie la preturi accesibile! Garantam calitatea serviciilor noastre si suntem siguri ca, data viitoare cand vei dori sa cumperi jucarii pentru copii, vei reveni tot la Toys123!