trotinete electrice

Costul
Pretul pentru o trotineta electrica este cu mult mai mic, in comparatie cu pretul unei autovehicul, iar costurile pentru intretinerea acesteia sunt infime.


Protejeaza mediul
Trotinetele electrice nu emit substante toxice precum carbonul, care este extrem de daunator mediului inconjurator. Studiile au aratat ca utilizarea acestora in tarile dezvoltate va reduce poluarea aerului in mediile urbane cu pana la 30-40%.


Sunt silentioase
In comparatie cu scuterele sau motocicletele, care fac foarte mult zgomot atat in momentul in care sunt pornite, cat si pe parcursul drumului, trotinetele electrice sunt silentioase si ofera o calatorie placuta, relaxanta.


Sunt reincarcabile
Trotinetele electrice pot fi reincarcate cu usurinta la domiciliu, fara sa fie nevoie sa mergi pana la benzinarie, ca in cazul masinilor. Astfel, economisesti foarte mult timp pe care sa il poti folosi in moduri mult mai placute decat sa stai la coada la benzinarie si sa astepti sa-ti vina randul.


Intretinere minima
Intr-adevar, trotinetele electrice presupun costuri precum licenta, asigurarea, inmatricularea si alte taxe de intretinere, insa, cu toate acestea, costurile nu vor fi la fel de mari si de numeroase ca in cazul masinilor.


Mai putin stres
Daca alegi sa folosesti o trotineta electrica in drum spre munca, poti sa fii sigur ca vei ajunge la destinatie mult mai bine dispus si relaxat. Mijloacele de transport in comun sunt incomode, de multe ori aglomerate, iar cu masina personala va trebui sa astepti in trafic foarte mult timp, lucru care nu este placut pentru nimeni. Cu trotinetele electrice vei scapa de stres! Pune-ti muzica preferata la casti, nu uita sticla cu apa, incalta-te comod si garantat vei avea un drum placut.


Manevrare mai usoara
Trotinetele electrice sunt usor de manevrat si sunt mai putin periculoase decat alte mijloace de transport. Sunt prevazute cu un sistem de oprire automata, care asigura protectie si un risc de accidentare mult mai mic. De asemenea, bateriile sunt de inalta calitate si sunt prevazute cu sisteme de protectie, iar limita de viteza impusa impiedica accidentele neprevazute.


Sunt distractive
Folosirea trotinetelor electrice chiar iti asigura momente de distractie. Ai posibilitatea sa observi mult mai bine peisajele si locurile pe langa care treci si, mai mult decat atat, vei respira aer curat si te vei simti altfel dupa ce vei termina de parcurs drumul. Ceea ce ne incanta la ele este faptul ca pot fi folosite de oricine, indiferent de varsta.