Cauta pe site

8 motive pentru care trebuie sa ai si tu o trotineta electrica

Secolul in care traim este caracterizat, printre altele, de faptul ca tehnologia evolueaza intr-un ritm foarte rapid, lucru care a condus la cresterea utilizarii vehiculelor si, implicit, la aglomerarea traficului pana la refuz. Prin urmare, foarte multe persoane au inceput sa opteze pentru trotinetele electrice, un mijloc de transport care aduce cu sine o multime de alte avantaje. Printre cele mai importante se numara:

Cele mai populare jucarii pentru copiii generatiei noi

Poate ca nu te-ai gandit pana acum, dar nu numai adultii sunt preocupati sa fie permanent in pas cu ultimele tendinte aparute. Cu totii urmarim ce haine se mai poarta, cautam pe internet sa vedem ultimul smartphone lansat, in ce vacante sa mai mergem etc. Fiecare decizie pe care o luam este dictata de opinia maselor si de cele mai noi trenduri. Acest instinct se formeaza in ziua de azi foarte devreme, inca de la o varsta frageda, astfel incat cei mici stiu intotdeauna care sunt cele mai populare jucarii pentru copii, ce hainute sa poarte, ce muzica sa asculte, ce sa colectioneze. Daca este la moda, atunci este perfect, trebuie sa avem acel lucru!

Un penny board te ajuta sa protejezi mediul inconjurator!

Pentru cei ce nu stiu, un penny board este, practic, un skateboard de plastic, cunoscut si sub numele de ,,cruiser”. Penny Skateboards este o companie australiana aparuta in anul 2010, care si-a propus sa readuca in atentia oamenilor anii 70’, atunci cand skateboardurile erau realizate din plastic – astfel, rezultatul a reprezentat o punte de plastic de inalta calitate, roti cruiser si o punte de aluminiu. Componentele unui penny board pot fi cumparate fie deja asamblate, fie in parti separate.

Jucarii la reducere pentru un Paste minunat!

Sarbatorile sunt parca si mai frumoase atunci cand daruim celor dragi bucurie si zambete sincere, materializate in cadourile pe care le alegem cu atat de mare grija dupa o lunga cautare amanuntita. Fiind la randul nostru parinti, intelegem perfect nevoile clientilor nostri si, de aceea, am introdus pe site o multime de jucarii la reducere pentru Paste! Fericirea se construieste prin gesturi marunte, asa ca nu aveam cum sa nu venim in sprijinul parintilor care isi doresc sa cumpere cele mai frumoase jucarii pentru copiii lor!

Viata vazuta de pe trotinete si triciclete

Un copil este precum o floare foarte sensibila si delicata: cu cat ai mai mare grija de ea, cu atat ea devine si mai frumoasa si ajunge sa fie intr-adevar spectaculoasa; in momentul in care o neglijam, ea se ofileste si isi pierde din stralucire. Daca nu acordam atentie educatiei copiilor, acestia nu au cum sa isi insuseasca anumite aptitudini si cunostinte pe cont propriu. Si nu mai este un secret faptul ca jucariile pentru copii au o importanta evidenta in dezvoltarea personalitatii acestora, in descoperirea pasiunilor si a tipului lor de inteligenta. 

Articolele de la 1 la 5 din 7 in total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2