×

Cauta pe site

Compania de jucarii LEGO – promotoare a salvarii mediului

In anul 2013, LEGO a devenit prima (si a ramas singura) companie de jucarii pentru copii partenera WWF, cea mai mare organizatie internationala independenta care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii. Aceasta colaboreaza in momentul de fata cu cele mai puternice companii care si-au trasat obiective ambitioase pentru reducerea emisiilor de gaz. Prin programul sau de salvare a climei, WWF isi incurajeaza partenerii sa devina lideri in procesul de utilizare a unei cantitati de carbon cat mai mici si sa devina promotori ai acestei schimbari in sfera lor de influenta. 

Planuiesti o calatorie cu avionul? Nu uita jucariile pentru copii acasa!

Nu ai cum sa negi, un copil va fi intotdeauna plin de energie, nu va avea rabdare prea multa, se va plictisi foarte repede si nu-ti va da pace pana nu ii vei atrage atentia printr-o activitate antrenanta, care sa il tina ocupat pentru o perioada mai lunga de timp. Mai ales daca vorbim de o calatorie cu avionul, trebuie sa gasesti acele jucarii pentru copii cu care sa nu simta trecerea timpului si sa iti asigure si tie un zbor placut, linistit si relaxant, fara prea multe batai de cap.

Studiu: copiii isi aleg jucariile inainte sa inteleaga ca sunt baieti sau fete

Consideri ca baietii prefera sa se joace cu mingile si masinutele, iar fetele cu papusile, pentru ca astfel li se dicteaza inca din primele luni de viata? Sau crezi ca acesta este un obicei innascut care subliniaza diferentele de interese intre sexe? Intr-o lume in care exista un dezechilibru evident intre femei si barbati in orice domeniu social (stiinta, politica, sport etc.), aceasta intrebare este extrem de controversata. 

Jucarii educative de luat in vacanta

Vara este sezonul in care fiecare parinte trebuie sa aiba grija ca cel mic sa bea destule lichide si sa foloseasca o lotiune de protectie solara potrivita varstei sale firave. Dar stiai ca mai este un aspect extrem de important pe care trebuie sa il ai in vedere pe perioada vacantei de vara a copilului? Cercetatorii atentioneaza asupra faptului ca, in general, copiii pot regresa foarte mult daca nu se implica in continuare in activitati educationale pe parcursul verii.

8 motive pentru care trebuie sa ai si tu o trotineta electrica

Secolul in care traim este caracterizat, printre altele, de faptul ca tehnologia evolueaza intr-un ritm foarte rapid, lucru care a condus la cresterea utilizarii vehiculelor si, implicit, la aglomerarea traficului pana la refuz. Prin urmare, foarte multe persoane au inceput sa opteze pentru trotinetele electrice, un mijloc de transport care aduce cu sine o multime de alte avantaje. Printre cele mai importante se numara:

Articolele de la 1 la 5 din 11 in total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3